Psycholoog-Coach

Trainer & Spreker

Een tijd lang stond mijn plaat op repeat: ‘waarom doe ik wat ik doe en wat zou ik eigenlijk moeten doen?’. Elke dag speelde hetzelfde bandje zich af, zonder dat er iets veranderde. Ik werd steeds een iets minder leuke versie van mezelf. Gelukkig stuurde mijn vrouw mij naar Gijs. Met Gijs ben ik teruggegaan naar de basis. Via de Voice Dialogue methode hebben we onderzocht waar ik en mijn emoties vandaan komen. Door erachter te komen waar mijn emoties vandaan komen, ben ik mezelf en het heden beter gaan begrijpen. En eigenlijk is het heden best wel gaaf. Met inzicht in mezelf en vertrouwen in wat ik nu doe, komt die toekomst ook vanzelf wel goed. Ik ben in ieder geval nu weer veel meer mezelf en die is een stuk leuker dan hoe die was. Bedankt Gijs!

Joost Pauwelussen
Projectleider en Bouwproces manager Cepezed Bouwteam

Dankzij de gesprekken met Gijs ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen en dat is ook wel spannend. Het is als een hernieuwde kennismaking met mezelf. Waarom doe ik de dingen die ik doe en wil ik dat ook? Het lukt me beter om te ontdekken wat ik zelf wil en ook te luisteren naar het antwoord. Ik ben en denk vrijer. Ik doe dingen zonder de belemmeringen van vroeger. Er was niet altijd ruimte voor wie ik echt ben. Dank je wel voor je hulp Gijs!

Jens

Gijs heb ik leren kennen tijdens een cursus bij de School of Life. Toen ik, jaren later, een coach nodig had omdat het niet lekker liep op mijn werk was er maar eentje waar ik aan kon denken: Gijs. Zijn manier van werken, in mijn geval via de emoties, had ik nog nooit ervaren en heeft veel indruk op me gemaakt. De ervaringen in de sessie blijven je bij. Je maakt nieuwe herinneringen en beelden die je later kunt gebruiken. De sessies hebben mij door een ingewikkelde tijd heen geholpen. Ik kreeg inzicht in allerlei mechanismes in mij, in mijn omgeving, mijn achilleshiel, en ook een helderder beeld van mijn jeugd. Zaken die doorspelen in je volwassen leven. Ik kan dus niet anders zeggen, als je een coach zoekt: neem contact op met Gijs.

Atty Bax
Beeldend Kunstenaar en Adviseur kunst&gezondheid Kunstloc Brabant

Gijs is een prettige kerel die enorm goed luistert en nog betere vragen stelt. De sessies met Gijs hebben mij geholpen op een moment dat er zich tegenslagen voordeden in mijn leven. Door de sessies met Gijs zie ik veel duidelijker dat de kleine Jasper ook in mijn volwassen leven geregeld aanwezig is. Hierdoor kan ik mijn gedrag aanpassen, dit maakt het leven makkelijk voor mij. Daarnaast heb ik door onze sessies en de coaching vooral geleerd meer en beter met mijn gevoel te leven. Waardoor ik makkelijker keuzes maak waar ik volledig achtersta.

Jasper
Head of Product ICT

Met lood in mijn schoenen begon ik aan een coachingstraject bij Gijs. Ik was herstellende van een burn-out en ik wilde graag voorkomen dat ik in de toekomst opnieuw over mijn grenzen zou gaan. Het leek mij heel zinvol om hiermee aan de slag te gaan, maar ik vond het ook heel eng.

Gelukkig bleek Gijs een open, empathisch en fijn persoon te zijn om mee te werken. Dat hielp mij om hem te vertrouwen en me open te stellen. Mijn traject werd gaandeweg een stuk intensiever dan was voorzien, en het is mede door de aanpak van Gijs dat ik dat heb aangekund en vooral aangedurfd.

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel. Ik kan mijn grenzen beter afbakenen, heb meer rust in mijn hoofd, ben minder angstig en heb meer plezier in het leven. Al met al ben ik ontzettend blij met het resultaat!

Joyce
Juridisch Adviseur

De gesprekken met Gijs hebben mij waardevolle inzichten opgeleverd over bepaalde patronen bij mijzelf en mij geholpen op een andere manier tegen dingen aan te kijken. Zo kan ik sinds de gesprekken meer op mijn intuïtie vertrouwen en mijn rationele kant meer loslaten.

Maartje
HR business partner

Toen ik voor de eerste keer bij Gijs kwam, wist ik niet zo goed wat ik eigenlijk verwachtte van het gesprek en waar ik mee aan de slag wilde gaan. Ik was bang dat ik niet goed over zou kunnen brengen waar ik nou eigenlijk last van had. Na ons eerste gesprek was ik al gerustgesteld. Wat ik fijn vond aan Gijs was dat hij me altijd het gevoel gaf dat ik zijn volle aandacht had en dat hij me ook echt begreep. Doordat ik me zo op mijn gemak voelde was ik ook niet bang dat ik iets verkeerds kon zeggen. Gijs zijn manier van coaching heeft me meer geholpen dan ik ooit had kunnen bedenken en ik heb hier iedere dag nog baat bij. Hij heeft me niet alleen geholpen met waar mijn gevoelens vandaan komen, maar ook hoe ik hiermee om kan gaan. Na ieder gesprek was ik gemotiveerd om datgeen we over gesproken hadden, ook daadwerkelijk uit te voeren in mijn dagelijks leven.

Fleur Visschers

Toen ik bij Gijs terecht kwam, wist ik dat ik veel opgeborgen had en daar iets mee moest, maar ik was erg angstig om ermee aan de slag te gaan. Wat ik zo bijzonder vind aan Gijs is dat hij meteen een erg veilig gevoel teweeg kan brengen, waarbij je voelt dat je niet alleen in het diepe springt. Ik heb het gevoel dat ik dankzij Gijs voor het eerst ruimte heb gegeven aan elk deel van mijzelf en daarbij geleerd heb met veel meer zelfliefde en -compassie met mezelf om te gaan. Mijn leven is in twee jaar tijd enorm veranderd dankzij de sessies: Voor het eerst in tien jaar geen nachtmerries meer, veel minder rem op zelfexpressie, voor zover ik weet geen workaholic meer, veel meer congruentie tussen mijn interne en externe dialoog, gezondere relaties, veel minder compulsief gedrag en meer rust in m’n hoofd (en 100+ andere dingen, haha!). Ik voel me daardoor een stuk vrijer, veel steviger geaard en kan veel beter aanvoelen en uitdrukken wat ik nodig heb. Ik waardeer Gijs enorm voor zijn unieke en persoonlijke aanpak doorheen het hele proces. Grote dank voor het ongelofelijke ontwikkelingsavontuur wat ik met jou heb mogen meemaken!

Vera Vryens
Graphic Designer

Toen ik bij Gijs terecht kwam had ik niet durven dromen wat een positieve impact mijn gesprekken met Gijs zouden hebben op de manier waarop ik in het leven sta. Aan de hand van de (nuchtere) aanpak van Gijs, heb ik mezelf ontzettend veel beter leren kennen. Ik weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe ik hiermee om moet gaan. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een veel rustiger persoon ben geworden en mij niet meer laat leiden door gedrag van anderen. Ik ben leider van mijn eigen gevoel geworden. De enthousiaste, aanstekelijke en bovenal professionele coaching van Gijs waren hierin leidend. Ik kan Gijs aan iedereen aanbevelen.

Tom de Haas
Manager Online Sales bij Yarden Uitvaartorganisatie

Gijs is een fijn mens en een zeldzaam goede coach. Hij is (emotioneel) sensitief en uiterst kundig. Door zijn coaching en begeleiding is zowel mijn persoonlijke- als professionele ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. Ik heb door Gijs nieuwe inzichten verkregen en vaardigheden (door)ontwikkeld waar ik iedere dag dankbaar gebruik van maak.

Elgar Weijtmans
Advocaat, Ondernemer en IT-specialist

Tot voorkort leefde ik een gejaagd leven. Dankzij de gesprekken met Gijs lukt het mij nu veel beter om mindfull mijn leven in te richten en in kaart te brengen wat mij energie kost, en waar ik energie van krijg. Wat ik persoonlijk erg prettig vond aan de gesprekken met Gijs is dat ze totaal niet zweverig waren. Zijn adviezen en kijk op de zaak werkten voor mij als een eye-opener.

Jasper van der Vlist
Horeca Ondernemer en Eigenaar van Ups & Downies

De gesprekken met Gijs hebben veel voor me betekend. Gijs is een goede coach en een goed persoon. Al snel bouwden we een band op waarin alles te bespreken viel. Hierdoor heb ik mezelf veel beter leren kennen, en weet ik nu waar bepaalde gevoelens en gedachtes vandaan komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik tegenwoordig veel beter met die gevoelens en gedachtes om kan gaan.

Eric

De coachingssessies met Gijs heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben een energiek persoon die zichzelf soms voorbij rent. Het was goed samen met Gijs even stil te staan bij wat ik belangrijk vind in werk en daarvan balans op te maken. Het laatste gesprek ging over mij als energiebrenger maar ook hoe belangrijk het is om ergens te kunnen opladen. Ik weet zeker dat mij dit weer verder helpt in mijn toekomst. Niet alleen op het werk maar ook thuis. Ook daar geef en krijg je energie en kun je op en ontladen.

Hester van Leeuwen
Programma-manager dienstverlening en projectleider vergunninghouders Gemeente Voorschoten en Wassenaar

De oplossingsgerichte coaching van Gijs heeft mij veel inzichten gegeven. Ik heb onder andere geleerd hoe ik beter bij mezelf kan blijven. Hierdoor heb ik meer energie. Verder heb ik bruikbare tips gekregen waardoor ik nu beter slaap.

Siemie Nazir
Nazir Consultancy

Gijs en ik hebben samen gewerkt in het reclametraineeship “uncommon”. Ik wist al dat Gijs een zeer getalenteerde coach, trainer en performer is, maar hij wist mij telkens weer te verrassen. Hij kan uitzonderlijk goed woorden geven aan zijn gemoed, waardoor hij een perfecte spiegel was voor de deelnemers. Daarnaast heeft hij veel psychologische kennis en kan hij die kennis feilloos interpreteren en gebruiken in trainingen.

Wicher Schols
Organisatie - en personal coach

Als nieuw team met een ontwikkelopdracht voor drie samenwerkende gemeenten moesten we elkaar, onze opdracht en onze omgeving leren kennen. Gijs heeft ons daarbij uitermate geholpen, zowel bij de teambijeenkomsten als met de individuele coaching. Vanuit een open houding maakt Gijs met iedereen verbinding, erkent en plaatst hij de diverse emoties, en brengt het team focus, houvast en – zeer belangrijk – plezier. Gijs heeft ons, individueel en als team, begrip gegeven over de veranderingen en de weerstand die we meemaakten, over hoe we konden werken aan draagvlak en het bereiken van onze resultaten. We zijn allen gegroeid. Dank daarvoor Gijs.

Marjan van Parijs
Teamleider ACT team Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten.

Ik vond de training confronteren onwijs leuk! Gijs is een toptrainer. (Ik heb er echt veel aan de slag gezien de laatste jaren, dus als ik zeg top, bedoel ik ook echt top). Hij weet de precies de balans te vinden tussen een persoonlijke aanpak en zijn rol als docent. Ondanks dat het een zoomsessie was, wist hij een goede vibe te creëren.

Ellen ter Gast
Business coach & ethics consultant

“Zeer interessant, met elan gebracht, enthousiaste voordracht, geleerd en genoten!!”

Henk Wijnbergen

De afgelopen weken heb ik je The School Of Life presentaties gezien. Zo sterk en zo relevant, zelden onderdeel geweest van zulke nuttige webinars.

Steven Ebbers
Head of Product Nomad Academy

“Je vertelt echt leuk en duidelijk en bent zeer enthousiast over je vak.”

Astrid Zuidema
Fotograaf

“Op een ‘pakkende’ (helder, goede voorbeelden) manier het onderwerp van de psychologie toegelicht.”

Hans van der Mark

“Wat ik positief vond aan de introductiecursus psychologie:

  • De passie waarmee de cursus werd gegeven.
  • De humor
  • Het was zeer begrijpelijk en luchtig
  • De afwisseling van tekst/filmpjes

Het was top, bedankt!”

Talitha de Weerd-Liebregts
Project Manager Aurobindo

Als coach en ervaren docent was ik een geïnteresseerde en kritische deelnemer aan de collegereeks Psychologie. Gijs is deskundig in zijn vak en als docent. Hij slaagde erin om in een notendop veel onderwerpen te bespreken en liet het verband zien tussen onderzoek en menselijk gedrag. Na herkenning werden soms ervaringen gedeeld en ontstond er een korte discussie waardoor deelnemers zich gehoord en betrokken voelden. Ingewikkelde onderwerpen werden door Gijs met muziek, filmpjes, beelden en humor behapbaar gemaakt. Als docent gaf hij ons kennis, als coach liet hij ons dingen ontdekken, als psycholoog gaf hij antwoord op onze vragen, als filosoof liet hij ons nadenken over de vraagtekens in het leven, als humorvol mens maakte hij het toegankelijk. Gijs heeft mij geprikkeld om me nog meer met dit boeiende vak bezig te houden.

Anita Hoyng
Deelnemer Collegereeks Introductiecursus Psychologie

“Gijs weet op humoristische wijze lastige materie in gewone taal uit te leggen” is het oordeel van onze cursisten. Hij geeft op ontspannen en enthousiaste wijze les over zijn vakgebied psychologie. Dankzij een professionele houding gaat samenwerken vlot en helder.

Akkerym Doevendans
Hoofd programmering Vrije Academie

“Moeilijke stof makkelijk toegankelijk gemaakt en enthousiast gebracht. Heerlijk ‘luisteren’ en toch denken. Ik vond het heel positief dat je ook van jezelf aangaf therapie te hebben gedaan; eyeopener dat zo’n fijne enthousiaste docent ook ‘andere tijden’ heeft gehad.”

Désirée Lysen

“Veel informatie, op een leuke manier gebracht, in een hoog tempo. Ik ben zeer tevreden!”

Angeline Franssen

Gijs heeft alle facetten van psychologie beknopt maar zeer goed en duidelijk aan bod laten komen. Absoluut geen ‘droge’ stof. Met bevlogenheid en humor gebracht. Je was een topdocent!

Marjan Treffers

Deze dag was een absolute toevoeging in mijn leven. Ik vond het meer dan geweldig; presentatie, inhoud, indeling, tijd, aandacht, jij en jouw gave, kennis en talent.

Joy van Gastel

Ik ging met veel plezier naar het college elke week. Goeie uitleg, serieus onderwerp op leuke en interessante manier gebracht. Ruimte voor vragen. Was allemaal goed. Wat wil ik nog meer??????

Lies van Rijn

Psycholoog-Coach & Teamcoach

Een tijd lang stond mijn plaat op repeat: ‘waarom doe ik wat ik doe en wat zou ik eigenlijk moeten doen?’. Elke dag speelde hetzelfde bandje zich af, zonder dat er iets veranderde. Ik werd steeds een iets minder leuke versie van mezelf. Gelukkig stuurde mijn vrouw mij naar Gijs. Met Gijs ben ik teruggegaan naar de basis. Via de Voice Dialogue methode hebben we onderzocht waar ik en mijn emoties vandaan komen. Door erachter te komen waar mijn emoties vandaan komen, ben ik mezelf en het heden beter gaan begrijpen. En eigenlijk is het heden best wel gaaf. Met inzicht in mezelf en vertrouwen in wat ik nu doe, komt die toekomst ook vanzelf wel goed. Ik ben in ieder geval nu weer veel meer mezelf en die is een stuk leuker dan hoe die was. Bedankt Gijs!

Joost Pauwelussen
Projectleider en Bouwproces manager Cepezed Bouwteam

Dankzij de gesprekken met Gijs ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen en dat is ook wel spannend. Het is als een hernieuwde kennismaking met mezelf. Waarom doe ik de dingen die ik doe en wil ik dat ook? Het lukt me beter om te ontdekken wat ik zelf wil en ook te luisteren naar het antwoord. Ik ben en denk vrijer. Ik doe dingen zonder de belemmeringen van vroeger. Er was niet altijd ruimte voor wie ik echt ben. Dank je wel voor je hulp Gijs!

Jens

Gijs heb ik leren kennen tijdens een cursus bij de School of Life. Toen ik, jaren later, een coach nodig had omdat het niet lekker liep op mijn werk was er maar eentje waar ik aan kon denken: Gijs. Zijn manier van werken, in mijn geval via de emoties, had ik nog nooit ervaren en heeft veel indruk op me gemaakt. De ervaringen in de sessie blijven je bij. Je maakt nieuwe herinneringen en beelden die je later kunt gebruiken. De sessies hebben mij door een ingewikkelde tijd heen geholpen. Ik kreeg inzicht in allerlei mechanismes in mij, in mijn omgeving, mijn achilleshiel, en ook een helderder beeld van mijn jeugd. Zaken die doorspelen in je volwassen leven. Ik kan dus niet anders zeggen, als je een coach zoekt: neem contact op met Gijs.

Atty Bax
Beeldend Kunstenaar en Adviseur kunst&gezondheid Kunstloc Brabant

Gijs is een prettige kerel die enorm goed luistert en nog betere vragen stelt. De sessies met Gijs hebben mij geholpen op een moment dat er zich tegenslagen voordeden in mijn leven. Door de sessies met Gijs zie ik veel duidelijker dat de kleine Jasper ook in mijn volwassen leven geregeld aanwezig is. Hierdoor kan ik mijn gedrag aanpassen, dit maakt het leven makkelijk voor mij. Daarnaast heb ik door onze sessies en de coaching vooral geleerd meer en beter met mijn gevoel te leven. Waardoor ik makkelijker keuzes maak waar ik volledig achtersta.

Jasper
Head of Product ICT

Met lood in mijn schoenen begon ik aan een coachingstraject bij Gijs. Ik was herstellende van een burn-out en ik wilde graag voorkomen dat ik in de toekomst opnieuw over mijn grenzen zou gaan. Het leek mij heel zinvol om hiermee aan de slag te gaan, maar ik vond het ook heel eng.

Gelukkig bleek Gijs een open, empathisch en fijn persoon te zijn om mee te werken. Dat hielp mij om hem te vertrouwen en me open te stellen. Mijn traject werd gaandeweg een stuk intensiever dan was voorzien, en het is mede door de aanpak van Gijs dat ik dat heb aangekund en vooral aangedurfd.

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel. Ik kan mijn grenzen beter afbakenen, heb meer rust in mijn hoofd, ben minder angstig en heb meer plezier in het leven. Al met al ben ik ontzettend blij met het resultaat!

Joyce
Juridisch Adviseur

De gesprekken met Gijs hebben mij waardevolle inzichten opgeleverd over bepaalde patronen bij mijzelf en mij geholpen op een andere manier tegen dingen aan te kijken. Zo kan ik sinds de gesprekken meer op mijn intuïtie vertrouwen en mijn rationele kant meer loslaten.

Maartje
HR business partner

Toen ik voor de eerste keer bij Gijs kwam, wist ik niet zo goed wat ik eigenlijk verwachtte van het gesprek en waar ik mee aan de slag wilde gaan. Ik was bang dat ik niet goed over zou kunnen brengen waar ik nou eigenlijk last van had. Na ons eerste gesprek was ik al gerustgesteld. Wat ik fijn vond aan Gijs was dat hij me altijd het gevoel gaf dat ik zijn volle aandacht had en dat hij me ook echt begreep. Doordat ik me zo op mijn gemak voelde was ik ook niet bang dat ik iets verkeerds kon zeggen. Gijs zijn manier van coaching heeft me meer geholpen dan ik ooit had kunnen bedenken en ik heb hier iedere dag nog baat bij. Hij heeft me niet alleen geholpen met waar mijn gevoelens vandaan komen, maar ook hoe ik hiermee om kan gaan. Na ieder gesprek was ik gemotiveerd om datgeen we over gesproken hadden, ook daadwerkelijk uit te voeren in mijn dagelijks leven.

Fleur Visschers

Toen ik bij Gijs terecht kwam, wist ik dat ik veel opgeborgen had en daar iets mee moest, maar ik was erg angstig om ermee aan de slag te gaan. Wat ik zo bijzonder vind aan Gijs is dat hij meteen een erg veilig gevoel teweeg kan brengen, waarbij je voelt dat je niet alleen in het diepe springt. Ik heb het gevoel dat ik dankzij Gijs voor het eerst ruimte heb gegeven aan elk deel van mijzelf en daarbij geleerd heb met veel meer zelfliefde en -compassie met mezelf om te gaan. Mijn leven is in twee jaar tijd enorm veranderd dankzij de sessies: Voor het eerst in tien jaar geen nachtmerries meer, veel minder rem op zelfexpressie, voor zover ik weet geen workaholic meer, veel meer congruentie tussen mijn interne en externe dialoog, gezondere relaties, veel minder compulsief gedrag en meer rust in m’n hoofd (en 100+ andere dingen, haha!). Ik voel me daardoor een stuk vrijer, veel steviger geaard en kan veel beter aanvoelen en uitdrukken wat ik nodig heb. Ik waardeer Gijs enorm voor zijn unieke en persoonlijke aanpak doorheen het hele proces. Grote dank voor het ongelofelijke ontwikkelingsavontuur wat ik met jou heb mogen meemaken!

Vera Vryens
Graphic Designer

Toen ik bij Gijs terecht kwam had ik niet durven dromen wat een positieve impact mijn gesprekken met Gijs zouden hebben op de manier waarop ik in het leven sta. Aan de hand van de (nuchtere) aanpak van Gijs, heb ik mezelf ontzettend veel beter leren kennen. Ik weet waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe ik hiermee om moet gaan. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een veel rustiger persoon ben geworden en mij niet meer laat leiden door gedrag van anderen. Ik ben leider van mijn eigen gevoel geworden. De enthousiaste, aanstekelijke en bovenal professionele coaching van Gijs waren hierin leidend. Ik kan Gijs aan iedereen aanbevelen.

Tom de Haas
Manager Online Sales bij Yarden Uitvaartorganisatie

Gijs is een fijn mens en een zeldzaam goede coach. Hij is (emotioneel) sensitief en uiterst kundig. Door zijn coaching en begeleiding is zowel mijn persoonlijke- als professionele ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt. Ik heb door Gijs nieuwe inzichten verkregen en vaardigheden (door)ontwikkeld waar ik iedere dag dankbaar gebruik van maak.

Elgar Weijtmans
Advocaat, Ondernemer en IT-specialist

Tot voorkort leefde ik een gejaagd leven. Dankzij de gesprekken met Gijs lukt het mij nu veel beter om mindfull mijn leven in te richten en in kaart te brengen wat mij energie kost, en waar ik energie van krijg. Wat ik persoonlijk erg prettig vond aan de gesprekken met Gijs is dat ze totaal niet zweverig waren. Zijn adviezen en kijk op de zaak werkten voor mij als een eye-opener.

Jasper van der Vlist
Horeca Ondernemer en Eigenaar van Ups & Downies

De gesprekken met Gijs hebben veel voor me betekend. Gijs is een goede coach en een goed persoon. Al snel bouwden we een band op waarin alles te bespreken viel. Hierdoor heb ik mezelf veel beter leren kennen, en weet ik nu waar bepaalde gevoelens en gedachtes vandaan komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik tegenwoordig veel beter met die gevoelens en gedachtes om kan gaan.

Eric

De coachingssessies met Gijs heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben een energiek persoon die zichzelf soms voorbij rent. Het was goed samen met Gijs even stil te staan bij wat ik belangrijk vind in werk en daarvan balans op te maken. Het laatste gesprek ging over mij als energiebrenger maar ook hoe belangrijk het is om ergens te kunnen opladen. Ik weet zeker dat mij dit weer verder helpt in mijn toekomst. Niet alleen op het werk maar ook thuis. Ook daar geef en krijg je energie en kun je op en ontladen.

Hester van Leeuwen
Programma-manager dienstverlening en projectleider vergunninghouders Gemeente Voorschoten en Wassenaar

De oplossingsgerichte coaching van Gijs heeft mij veel inzichten gegeven. Ik heb onder andere geleerd hoe ik beter bij mezelf kan blijven. Hierdoor heb ik meer energie. Verder heb ik bruikbare tips gekregen waardoor ik nu beter slaap.

Siemie Nazir
Nazir Consultancy

Gijs en ik hebben samen gewerkt in het reclametraineeship “uncommon”. Ik wist al dat Gijs een zeer getalenteerde coach, trainer en performer is, maar hij wist mij telkens weer te verrassen. Hij kan uitzonderlijk goed woorden geven aan zijn gemoed, waardoor hij een perfecte spiegel was voor de deelnemers. Daarnaast heeft hij veel psychologische kennis en kan hij die kennis feilloos interpreteren en gebruiken in trainingen.

Wicher Schols
Organisatie - en personal coach

Als nieuw team met een ontwikkelopdracht voor drie samenwerkende gemeenten moesten we elkaar, onze opdracht en onze omgeving leren kennen. Gijs heeft ons daarbij uitermate geholpen, zowel bij de teambijeenkomsten als met de individuele coaching. Vanuit een open houding maakt Gijs met iedereen verbinding, erkent en plaatst hij de diverse emoties, en brengt het team focus, houvast en – zeer belangrijk – plezier. Gijs heeft ons, individueel en als team, begrip gegeven over de veranderingen en de weerstand die we meemaakten, over hoe we konden werken aan draagvlak en het bereiken van onze resultaten. We zijn allen gegroeid. Dank daarvoor Gijs.

Marjan van Parijs
Teamleider ACT team Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten.

Trainer & Spreker

Ik vond de training confronteren onwijs leuk! Gijs is een toptrainer. (Ik heb er echt veel aan de slag gezien de laatste jaren, dus als ik zeg top, bedoel ik ook echt top). Hij weet de precies de balans te vinden tussen een persoonlijke aanpak en zijn rol als docent. Ondanks dat het een zoomsessie was, wist hij een goede vibe te creëren.

Ellen ter Gast
Business coach & ethics consultant

“Zeer interessant, met elan gebracht, enthousiaste voordracht, geleerd en genoten!!”

Henk Wijnbergen

De afgelopen weken heb ik je The School Of Life presentaties gezien. Zo sterk en zo relevant, zelden onderdeel geweest van zulke nuttige webinars.

Steven Ebbers
Head of Product Nomad Academy

“Je vertelt echt leuk en duidelijk en bent zeer enthousiast over je vak.”

Astrid Zuidema
Fotograaf

“Op een ‘pakkende’ (helder, goede voorbeelden) manier het onderwerp van de psychologie toegelicht.”

Hans van der Mark

“Wat ik positief vond aan de introductiecursus psychologie:

  • De passie waarmee de cursus werd gegeven.
  • De humor
  • Het was zeer begrijpelijk en luchtig
  • De afwisseling van tekst/filmpjes

Het was top, bedankt!”

Talitha de Weerd-Liebregts
Project Manager Aurobindo

Als coach en ervaren docent was ik een geïnteresseerde en kritische deelnemer aan de collegereeks Psychologie. Gijs is deskundig in zijn vak en als docent. Hij slaagde erin om in een notendop veel onderwerpen te bespreken en liet het verband zien tussen onderzoek en menselijk gedrag. Na herkenning werden soms ervaringen gedeeld en ontstond er een korte discussie waardoor deelnemers zich gehoord en betrokken voelden. Ingewikkelde onderwerpen werden door Gijs met muziek, filmpjes, beelden en humor behapbaar gemaakt. Als docent gaf hij ons kennis, als coach liet hij ons dingen ontdekken, als psycholoog gaf hij antwoord op onze vragen, als filosoof liet hij ons nadenken over de vraagtekens in het leven, als humorvol mens maakte hij het toegankelijk. Gijs heeft mij geprikkeld om me nog meer met dit boeiende vak bezig te houden.

Anita Hoyng
Deelnemer Collegereeks Introductiecursus Psychologie

“Gijs weet op humoristische wijze lastige materie in gewone taal uit te leggen” is het oordeel van onze cursisten. Hij geeft op ontspannen en enthousiaste wijze les over zijn vakgebied psychologie. Dankzij een professionele houding gaat samenwerken vlot en helder.

Akkerym Doevendans
Hoofd programmering Vrije Academie

“Moeilijke stof makkelijk toegankelijk gemaakt en enthousiast gebracht. Heerlijk ‘luisteren’ en toch denken. Ik vond het heel positief dat je ook van jezelf aangaf therapie te hebben gedaan; eyeopener dat zo’n fijne enthousiaste docent ook ‘andere tijden’ heeft gehad.”

Désirée Lysen

“Veel informatie, op een leuke manier gebracht, in een hoog tempo. Ik ben zeer tevreden!”

Angeline Franssen

Gijs heeft alle facetten van psychologie beknopt maar zeer goed en duidelijk aan bod laten komen. Absoluut geen ‘droge’ stof. Met bevlogenheid en humor gebracht. Je was een topdocent!

Marjan Treffers

Deze dag was een absolute toevoeging in mijn leven. Ik vond het meer dan geweldig; presentatie, inhoud, indeling, tijd, aandacht, jij en jouw gave, kennis en talent.

Joy van Gastel

Ik ging met veel plezier naar het college elke week. Goeie uitleg, serieus onderwerp op leuke en interessante manier gebracht. Ruimte voor vragen. Was allemaal goed. Wat wil ik nog meer??????

Lies van Rijn